Baby’s, peuters, kleuters, basisschoolleerling

Renny de Bruyn werkt al jarenlang met deze jonge kinderen, die ten gevolge van prenatale, natale of postnatale spanningen bij de moeder, problemen hebben met hun gezondheid.
Deze problemen uiten zich in te veel en te vaak huilen, spijsverterings/stofwisselingsproblemen, onrust, slecht slapen, afwezigheid, voorkeurshoudingen en een gespannen lichaam.

Als de moeder voor of tijdens of na de geboorte emotionele en/of lichamelijke problemen heeft gekend, worden deze spanningen energetisch en/of via stoffen in het bloed door de navelstreng doorgegeven aan de baby. Met name heftige gevoelens bij de moeder van angst, boosheid of verdriet hebben een enorme impact op het welzijn van de foetus/baby.
Dat geldt ook bij een voor de moeder en of de baby traumatische of dramatische bevalling.
Renny de Bruyn kan met speciale, subtiele manuele technieken de spanningen in het lichaam van het jonge kind aanvoelen en verminderen tot een natuurlijke, ontspannen tonus.
Als deze jonge kinderen onbehandeld blijven is er een vergrote kans op latere stoornissen in hun leven, zoals b.v. ADHD, stoornissen in het autistisch spectrum of leerproblemen.