Lezingen

Renny verzorgt lezingen over zijn boeken, visie, beginselen en werk.

De lezing “De Kleurrijke Keeper” wordt op dit moment ontwikkeld.
Lees er meer over op de boeken pagina.

Meer informatie via: praktijk@rennydebruyn.nl

De lezing “Pijn als positieve boodschap” heeft als uitgangspunt, dat spontane pijn een positieve boodschap van ons lichaam is, die ons vraagt en uitdaagt tot zelfonderzoek, tot zelfreflectie en ons uitnodigt bij onszelf de echte oorzaak van pijn te achterhalen, op te lossen en daardoor genezing te realiseren.

De lezing “Nooit meer hoofdpijn” richt zich specifiek op alle hoofdpijnklachten met inbegrip van migraine. Hoofdpijnen zijn een lichamelijk gevolg van onderliggende emotionele spanningen. Hoe die spanningen zich vertalen in hoofdpijn en wat voor soort spanningen zich met name in hoofdpijn vertalen wordt uitgelegd. Bovendien worden handvatten gegeven om de oorzakelijke spanningen op te sporen en op te lossen, zodat de oorzaak van de hoofdpijn in de kern wordt aangepakt.

Beide lezingen worden ook verkort in één lezing aangeboden, waarbij de pauze als onderbreking dient. De lezingen zijn geschikt voor sociaal-maatschappelijke, medische en onderwijskundige instellingen, instituten en verenigingen.
De lezingen zijn met name interessant, omdat de inhoud en vorm van zijn therapeutische aanpak verder gaat dan de symptoombestrijding door de huidige klassieke én alternatieve geneeskunde.

De kosten van een lezing zijn afhankelijk van het budget van de organisatie en de reiskosten, gemiddeld tussen de € 150 en €300.