Achtergrond Renny de Bruyn

Renny de Bruyn is geboren en getogen in Eindhoven en dus Brabander pur sang.
Hij is afgestudeerd aan de pedagogische academie te Eindhoven, de opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding te Eindhoven, de academie van fysiotherapie te Utrecht, de academie voor osteopathie Fico te Antwerpen en hij heeft de titel Master-Practioner NLP behaald in Gent.
Deze brede basis en zijn jarenlange ervaring in het werken met mensen met de meest diverse lichamelijke en emotionele problemen, staat garant voor een cliëntgerichte therapie, waarbij de gezondheid en het geluk van de patiënt altijd voorop staat.
Middels collegiaal overleg, intervisie en het volgen van workshops toetst Renny de Bruyn voortdurend zijn deskundigheid.
Renny de Bruyn onderscheidt zich in zijn werkwijze, omdat hij niet alleen de lichamelijke klacht behandelt, maar ook met de patiënt samen de oorzaak van het lichamelijke probleem onderzoekt en naar een cliëntgerichte oplossing streeft.
Renny de Bruyn is vader van Maaike, Anne en Dorus, bonusvader van Charlotte, Isabelle en Willem en grootvader van een groeiend aantal kleinkinderen.